Horvát ingatlanfejlesztő céget alapít „Mészáros Lőrinc”

gazdaság
2016 augusztus 15., 15:23
comments 98

Marlera-Istria Ingatlanfejlesztő Kft. néven közös céget alapított a Mészáros és Mészáros Kft. és a Szíjj László érdekeltségében lévő Duna Aszfalt Kft. A cég, ahogy a nevéből is látszik, alapvetően ingatlanfejlesztő, de a tevékenységi körei között szerepel még az épületépítési projekt szervezése, többféle építőipari tevékenység, üdülési és egyéb szálláshely szolgáltatás, szállodai szolgáltatás, saját ingatlan adásvétele, bérbeadása és üzemeltetése is.

A cég székhelye Felcsúton van, azon a címen, ahová több Mészáros-cég is be van jegyezve, a kft. ügyvezetője pedig Máté Nyiri Péter építőmérnök, aki a Mészáros és Mészáros Kft. műszaki vezetője.

A napi.hu arról spekulál, hogy a kft. a neve alapján horvátországi ingatlanfejlesztésekben is érdekelt lehet. A Marlera-félsziget a horvátországi Isztria délkeleti részén található, Marlera strandja Liznjan falutól néhány, Pulától tíz kilométerre van.

Mészáros Lőrinc egyébként már több szálon is kötődik Horvátországhoz, megvette az eszéki focicsapatot, és van egy luxusvillája is a tengerparton. (napi.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.