Horvát ingatlanfejlesztő céget alapít „Mészáros Lőrinc”

gazdaság
2016 augusztus 15., 15:23
comments 99

Marlera-Istria Ingatlanfejlesztő Kft. néven közös céget alapított a Mészáros és Mészáros Kft. és a Szíjj László érdekeltségében lévő Duna Aszfalt Kft. A cég, ahogy a nevéből is látszik, alapvetően ingatlanfejlesztő, de a tevékenységi körei között szerepel még az épületépítési projekt szervezése, többféle építőipari tevékenység, üdülési és egyéb szálláshely szolgáltatás, szállodai szolgáltatás, saját ingatlan adásvétele, bérbeadása és üzemeltetése is.

A cég székhelye Felcsúton van, azon a címen, ahová több Mészáros-cég is be van jegyezve, a kft. ügyvezetője pedig Máté Nyiri Péter építőmérnök, aki a Mészáros és Mészáros Kft. műszaki vezetője.

A napi.hu arról spekulál, hogy a kft. a neve alapján horvátországi ingatlanfejlesztésekben is érdekelt lehet. A Marlera-félsziget a horvátországi Isztria délkeleti részén található, Marlera strandja Liznjan falutól néhány, Pulától tíz kilométerre van.

Mészáros Lőrinc egyébként már több szálon is kötődik Horvátországhoz, megvette az eszéki focicsapatot, és van egy luxusvillája is a tengerparton. (napi.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt