A földárveréseken befolyt összeget államadósság-csökkentésre fordíthatják

mezőgazdaság
2016 augusztus 18., 11:03
comments 99

Lázár bejelentette: adósságcsökkentésre fordítaná a kormány azt a 270 milliárd forintot, ami állami földek értékesítéséből folyt be – írja az MTI. Az összeg sorsáról jövő héten dönt a kormány, de a kormánykabinetek azt javasolják, hogy „a szocialisták által felhalmozott nemzeti adósság” finanszírozására költsék azt.

A kormány szeptemberben törvényben zárja le a földárveréseket, amiken a meghirdetett 280 ezer hektárból 206 ezer kelt el. Kb. 30 ezer vevő volt, akik közül 20 ezren 3 hektár alatti területet vásároltak – mondta Lázár.

Egyáltalán, semmi szín alatt nem ehhez a hírhez kapcsolódó cikkünk:

A minisztérium szerint Mészáros Lőrinc és a földárveréseket felügyelő államtitkár között „rövid, véletlenszerű találkozó” volt :DDDDD

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.