„– Tudta? – Mit?” Ezekkel a plakátokkal tervezi elárasztani az országot a Kétfarkú Kutya Párt

POLITIKA
2016 augusztus 25., 15:23
comments 576

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt 22 millió forintot gyűjtött össze a kormány félnótás kvótanépszavazásának félnótás kampánya elleni plakátokra. Kovács Gergely, a párt elnöke azt mondta, hogy

a 22 millióból kijön nagyjából 400 óriásplakát, 400 cityilight, 100 ezer A4-es plakát és ugyanennyi A3-as matrica.

Kovács azt is közölte, hogy a gyűjtés továbbra is folytatódik, egészen október 2-ig, hiszen a később érkező pénzeket is fel tudják használni a kampány kiterjesztésére.

A párt nagyjából 30-40 üzenettel készül, ebből eddig 16-nak végleges a szövege. Köztük vannak ezek:

A hvg.hu szerint ez a dizájn lesz a végleges, már csak apróbb változások várhatóak benne, ha egyáltalán bármi.

A kampány szeptember elején indul, és a párt megtámogatja a hirdetéseket egy csomó dologgal. lesz például mobilalkalmazásuk is, amin az érvénytelen szavazást gyakorolhatják az emberek. És lesz olyan app is, amit oda kell tartani a kormányzati plakátokhoz, és betölti helyettük a Kétfarkú Kutya Párt valamelyik plakátját. (ketfarkukutya.com, via hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.