Megint Orbán a nemzetközi sajtó sztárja, ezúttal a dupla határkerítés miatt kerültünk a világ címlapjaira

POLITIKA
2016 augusztus 26., 17:16
comments 391

Orbán Viktor nagyot húzott péntek reggel a Kossuth Rádióban:

bejelentette, hogy építünk még egy kerítést a magyar-szerb határra a migránsok ellen.

Hiába, hát október 2-án jön a kvótanépszavazás, kerítésünk meg már van, mi mást is lehetne csinálni, mint építeni még egy kerítést? A miniszterelnök szerint az új kerítés masszívabb lesz, mint amit tavaly ilyenkor építettek, és ez is segít majd abban, hogy távoltartsák a migránsokat az ország belsejétől.

Orbán nem fejtette ki, hogy ez pontosan hogyan működik majd, meg hogy egyáltalán minek az új kerítés, amikor már az első kerítés is célt ért, hiszen drasztikusan csökkentette a Magyarország területére lépő migránsok számát.

Na de ez most lényegtelen. A fontos az, hogy a nap leghülyébb bejelentése már magában is a világsajtó vezető lapjainak címoldalára repítette Orbán Viktort és ezt a lángoktól ölelt kis országot.

Írt a kerítésről

Tavaly ilyenkor még Bulgária volt a kerítéses ország az EU-ban, mostanra tagadhatatlanul mi vagyunk azok. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.