A bahreini magyar tiszteletbeli konzul nem emlékszik, hogy került Orbán Ráhel olajügyi találkozójára

2016 augusztus 31., szerda 8:59
277

Az Index elérte Garamvölgyi Balázst, Magyarország bahreini tiszteletbeli konzulját, aki személyesen is részt vett Orbán Ráhel 2015-ös olajügyi találkozóján.

Garamvölgyi minden kérdést, például, hogy miről volt szó, vagy ki szervezet a találkozót, azzal hárított el, hogy ez magánlátogatás volt, és az érintetteket kell megkérdezni róla.

Mikor viszont arról érdeklődtek, hogy ő hogy került a megbeszélésre, Garmavölgyi a következőt válaszolta:

"Nem emlékszem, tavaly szeptemberben volt már, tényleg nem emlékszem."

Tegnap írtuk meg, hogy Orbán Ráhel és Tiborcz István 2015 őszén Bahreinben találkozott az ország energiaügyi miniszterével, és a helyi beszámolók szerint olaj-, gáz-, és kereskedelmi ügyekről tárgyaltak. A találkozóról fotók is készültek, az arról szóló hírek megjelentek a helyi Olaj és Gázügyi Hatóság oldalán, az Hatóság Instagramján és az ország egy hírportálján is.

Kép az olajügyi találkozóról, Garamvölgyi Balázs nyíllal jelölve

Orbán Ráhel este közleményt adott ki, amiben azt állította, hogy magánúton volt férjével a Persze-öböl menti országban, arra nem adott magyarázatot, hogy a magánút keretében miért folytatott olajügyi tárgyalásokat.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt