Ennek az autista fiúnak ez lehetett a legboldogabb napja az iskolában

A Tallahassee-ben található Montford középiskolába látogattak el a floridai egyetemi amerikaifoci-csapat tagjai. Ott is ettek, amikor Travis Rudolph, a csapat egyik sztárja észrevette, hogy teljesen egyedül ücsörög egy hosszú asztalnál egy vörös hajú kisfiú.

Nem tudta, hogy Bo Paske autista, akinek nincsenek barátai. Odament hozzá, megkérdezte, hogy leülhet-e, a fiú igent mondott. Aztán Bo elárulta, hogy imádja a csapatot, majd remekül elbeszélgettek.

A sztorit azután kapta fel az amerikai média, miután az anya könnyekig meghatódva mondott köszönetet, hogy aznap nem egyedül ebédelt a fia.

Azt írta, hogy nem tudja, miért ült a fia mellé ez a rendkívül kedves ember, de sokáig nem felejtik el, amit tett.

Az anyuka elmesélte, hogy minden nap megkérdezi a fiától, hogy kivel ebédelt a suliban, a legtöbbször az a válasz, hogy senkivel.

Végre volt egy nap, amikor nem aggódtam amiatt, hogy a kisfiam magányosan ebédel, mert egy igazi példakép ült vele szemben.

Travis Rudolph, köszönöm, nagyon boldoggá tettél egy anyát”

írta Leah Paske a Facebookon.

Az üzenet eljutott Travis Rudolph-hoz, akit szintén könnyekig meghatott az anya posztja. Azt mondta, Bo vagány gyerek, és bármikor felhívhatják őt. (via nso)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.