Ennek az autista fiúnak ez lehetett a legboldogabb napja az iskolában

sport
2016 augusztus 31., 12:48
comments 175

A Tallahassee-ben található Montford középiskolába látogattak el a floridai egyetemi amerikaifoci-csapat tagjai. Ott is ettek, amikor Travis Rudolph, a csapat egyik sztárja észrevette, hogy teljesen egyedül ücsörög egy hosszú asztalnál egy vörös hajú kisfiú.

Nem tudta, hogy Bo Paske autista, akinek nincsenek barátai. Odament hozzá, megkérdezte, hogy leülhet-e, a fiú igent mondott. Aztán Bo elárulta, hogy imádja a csapatot, majd remekül elbeszélgettek.

link Forrás

A sztorit azután kapta fel az amerikai média, miután az anya könnyekig meghatódva mondott köszönetet, hogy aznap nem egyedül ebédelt a fia.

Azt írta, hogy nem tudja, miért ült a fia mellé ez a rendkívül kedves ember, de sokáig nem felejtik el, amit tett.

Az anyuka elmesélte, hogy minden nap megkérdezi a fiától, hogy kivel ebédelt a suliban, a legtöbbször az a válasz, hogy senkivel.

Végre volt egy nap, amikor nem aggódtam amiatt, hogy a kisfiam magányosan ebédel, mert egy igazi példakép ült vele szemben.

Travis Rudolph, köszönöm, nagyon boldoggá tettél egy anyát”

írta Leah Paske a Facebookon.

Az üzenet eljutott Travis Rudolph-hoz, akit szintén könnyekig meghatott az anya posztja. Azt mondta, Bo vagány gyerek, és bármikor felhívhatják őt. (via nso)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.