Egy új médium létrehozásának motivációi és lépései - erről tart előadást Száraz István az idei Internet Hungaryn

Média
2016 szeptember 1., 12:02
comments 58

„A jó kezdeményezések mindig megtalálják, az új hullámokat ösztönösen érzi, így épülnek a vállalkozásai, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz" – írja Száraz Istvánról a 2016-os Internet Hungary konferencia bemutató anyaga. – Ezen érzékek és meglátások mentén alapította 2013 év végén a VS.hu hírportált, felismerve, hogy a 21. században a vizualitás térhódításának semmi nem állhat az útjába, hogy a jó storyk lenyűgöző képekkel tudnak igazán megelevenedni az online hírszolgáltatás világában."

Száraz István eddigi munkásságáról szóló cikkeink:Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt