A kormány még mindig nem tudja, hogyan kerülnek a halak az éttermekbe

politika
2016 szeptember 15., 12:35
comments 58

A kormányon belül a mai napig óriási vitákat kavar, ha szóba kerülnek a halak, ismerte el csalódottan Lázár János a Kormányinfón. Ugyanis mióta a kormány betiltotta a természetes vizeken a halászatot, és csak a horgászat maradt legális, a miniszter számára sem világos, hogyan kerülnek a halak az éttermekbe.

Lázár úgy látja, hogy ez a jelenlegi körülmények között csak feketén oldható meg, mert a horgászok nem igazán tudnak számlát adni a leadott halak után. Bár Varga Mihály korábban annyival elintézte a dolgot, hogy a probléma megoldott, hiszen bármelyik horgász adhat számlát a leadott halak után, ez Lázár szerint sem túl életszerű.  A Miniszterelnökséget vezető azt mondta, a NAV-ot vezető Tállai András szerint ez nem jelent problémát. Lázár elmondta, hiába próbáltak kezdeni valamit ezzel a problémával, de leverték őket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.