Találd meg a képen Gyurcsány Ferencet!

MŰVÉSZET
2016 szeptember 15., 13:26
comments 125

Az Ecserin lehet megvenni a piacon lévő legjobb Orbán-festményt, egyelőre nem tudjuk, hogy mennyiért. Nagy "NAK" Attila volt a szerencsés megtaláló, ő készítette azt a fenti remek fotót is, ami a legfrissebb rejtvényünk egyben. Tehát a feladat az, hogy találd meg a képen Gyurcsányt. Nem átverés, tényleg szerepel rajta kézzelfogható alakban!

A festményt, ha jól értelmezem a bal alsó sarokban látható szignót, mintha Talpas Lajos festette volna. Az a baj, hogy a Google keresővel például nem találni Talpas Lajost, hacsak nem álnévről van szó. Az egyetlen, valamennyire is ismert Talpas Lajos ugyanis ennek a Markos-Nádas-tréfának a főszereplője:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.