Valaki kamuleveleket küldözget a migránsok letelepítésésről az Európai Bizottság nevében

politika
2016 szeptember 23., 08:53
comments 72

A Politico azt írja, hogy valaki kamuleveleket küldött több magyar város önkormányzatának is az Európai Bizottság nevében. A levélben egy olyan EU-s programról van szó, ami európai nagyvároknak ajánlgatja, hogy fogadjanak be 50 menekültcsaládot, és segítsék az integrációjukat.

Ez áll a levélben:

Az Európai Bizottság azonban azt mondta a Politicónak, hogy ők ilyen levelet nem küldtek ki, ráadásul ebben a levélben a Bizottság logója sem stimmel, és a hivatkozási számok is nem létező ügyekre mutatnak. (Politico)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.