Rókázó róka került a legszebb érvénytelen szavazólapra

MŰVÉSZET
2016 október 03., 08:18
comments 57

A rendszerváltás óta nem érkezett még ennyi érvénytelen szavazat egy választásra vagy népszavazásra sem, mint most vasárnap, ráadásul egymást érték a rajzos, letépős, kormánynak üzenő megoldások. Az erős mezőnyről mi is többször beszámoltunk, de a legszebben kimunkált darab bemutatása hétfőre maradt:

A rajzot Emma készítette, aki elmondta azt is, hogy a hányó róka megalkotása kb. öt percet vett igénybe, ezért alighanem mindenki sejtette a bizottságban, hogy érvénytelenül szavazott. És azért pont rókát rajzolt, mert nagyon régóta rókákat rajzolt.

Ez amúgy nem a szavazólap végleges állapotát mutatja, leadás előtt Emma még be is satírozta a két kört, hogy mindenképp érvénytelen legyen a szavazata.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.