Úgy járt az ország, mint Orbán Viktor felesége

2016 október 3., hétfő 7:30
470

A következő dolgok történtek a népszavazás előtt és után.

Nem számított, hogy a Fidesz alaptörvénye szerint nemzetközi szerződést érintő ügyekről nem lehet népszavazást tartani, kiírták a népszavazást a kvótákról.

Nem számít az sem, hogy éppen a Fidesz emelte fel a népszavazások érvényességi küszöbét azért, hogy az ellenzéket lehetetlenítse el. Úgy tesznek, mintha az a küszöb nem is lenne.

Az sem számított, hogy Orbán Viktor pár napja még azt a feltételt szabta az alkotmánymódosításhoz, hogy eredményes legyen a népszavazás. Vasárnap este természetesen bejelentette, hogy lesz alkotmánymódosítás.

Orbán Viktor egy szóval sem említette meg a nagy győzelmet emlegető beszédében, hogy a népszavazás eredménytelen lett.

Valahogy úgy jártunk, mint Lévai Anikó. Orbán Viktor felesége a Story magazinnak mesélte el 2014-ben, hogy mennyire nem tud veszíteni a férje. Az egy dolog, hogy ha együtt futnak, végig úgy tesz, mintha megfulladna, de a végén egy sprinttel lehagyja.

De amikor meg egy síversenyen a felesége futott be elsőnek, és ő csak második lett, mire az eredményhirdetés következett,

elintézte, hogy külön férfi és női kategória legyen.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt