18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Korunk Hamletja, VV Evelin átmenti a magaskultúrát a kortárs televíziózásba

KULTÚRA
2016 október 5., 19:30
comments 52

Sajnos manapság csak elvétve költözik be a valódi kultúra a tévékészülékekbe. Tudják egyáltalán önök, hogy 1957-ben még központilag elő volt írva, hogy heti egyszer színházi előadást kell sugároznia a tévében? Pedig akkoriban bizony csak hetente három nap volt adás. De hol vannak manapság a Várkonyi Zoltánok, Vitray Tamások, Takács Marikák, Kovalik Karcsik, Rockenbauer Palik?

Áhh, hagyjuk mááár! Sehol. Manapság percemberkék, Berki Krisztiánok, Hajdú Péterek uralják a képernyőt, pusztítják az agysejteket. Napjaink rohanó világában már nagyítóval kell keresni az értékeket és az emberi teljesítményt.

Az RTL2 Való Világ című műsora egy ilyen üdítő kivétel, egy kis sziget a szellemi és erkölcsi dögkút bűzét árasztó médiamocsokban.

Beszélj kulturáltan!

Jó szívvel ajánlom ezt a felemelő pár másodpercet, ami nem csak önmagáért szép, de nevelő, tanító szándékával magasan kiemelkedik napjaink nihili-nulla fosfolyamából.

Esküszöm, mingyá elkezdek könnyezni

Nagy igazság, hogy a fiataloké a jövő. Vannak még tehetséges, felkészült, ízléses médiaszemélyiségek a mindent elárasztó sajtószennyben.


A fagyipénz, meg a fasznyalók

VV Evelin Hamlet-monológja egy jó időre, mondjuk hetekre simán ki tudja elégíteni a magaskultúrára szomjas közönséget.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt