Ritka nap a mai: súlyos bűnügy gyanúsítottja lett a fideszes Mengyi Roland

POLITIKA
2016 október 10., 13:36
comments 147

Gyanúsítottként hallgatták ki Mengyi Rolandot – tudta meg a 24.hu, ami szerint

a fideszes országgyűlési képviselőnek különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben, bűnsegédként elkövetett költségvetési csalás kísérletével és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés miatt kell felelnie.

Mengyi Roland és támogatói egy rezsicsökkentő fórumon (Fotó: Mengyi Roland / Facebook)
photo_camera Mengyi Roland és támogatói egy rezsicsökkentő fórumon (Fotó: Mengyi Roland / Facebook)

Mengyi Roland ügyvédje, Futó Barnabás a lapnak megerősítette az értesülést. Mint írják, Mengyi 9 óra előtt pár perccel érkezett meg az ügyészségre, és a kihallgatása órákig tartott, ugyanis csak 13 óra után hagyhatta el az épületet.

Mengyi Rolandra egyébként a korrupciós ügy kipattanása után is simán rábízták az uniós pénzeket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.