Orbán: Hígítják, vegyítik a népességet

2016 október 23., vasárnap 15:36
571

Orbán Viktor legutóbb 2013-ban tartott október 23-i beszédet, és akkor azzal ijesztgette a közönséget, hogy ha választást nyer a baloldal, akkor lövetni fognak és rabszolgasorba vetik a magyarokat.

2016-ban megint kiállt a nép elé, és ismét világvégével riogatott. Csak ezúttal nem a magyarság végét jósolta, hanem Európa végét.

Orbán Viktor a Kossuth téren. Fotók: Botos Tamás/444

Lényegében a kvótanépszavazás kampányát folytatta. Rámutatott, hogy a terroristák, a naivak és a haszonlesők éppen most teszik örökre tönkre a kontinenst.

Ez így történik szerinte:

 • Ha nem állunk ellen, akkor nem nép, hanem csak nemzetiség marad belőlünk.
 • Európát egy modernkori birodalommá akarják alakítani.
 • Európa elszovjetesedik, mert meg akarják mondani, hogy kivel éljünk.
 • Elvágják Európa két gyökerét: a nemzetek éltető erejét, és a kereszténység két évezredes bölcsességét.
 • Szervezetten kicserélik az altalajt az európai civilizáció alatt.
 • Eszméket és népességeket vegyítenek össze.
 • Munka helyett spekulálnak.
 • Fegyelmezettség helyett eladósodnak.
 • Gyerekvállalás helyett bevándorlókat fogadnak, felhígítják a népességet.
 • Az olcsóbbat, a hígabbat és kényelmesebbet választják. Bezzeg mi „a saját lábon állást” és a "határvédelmet" választjuk.

Orbán Viktor azt ígérte, hogy vagy megakadályozzuk Európa öngyilkosságát, vagy ha ez az ország méreténél fogva nem megy, akkor Magyarország egyedül marad majd meg európainak.

Lényegében egy olyan EU-ból való kilépési tervet vázolt fel, amiben Magyarország marad egyedül Európa, a többi rész pedig egy etnikailag vegyes és eladósodott massza lesz. A modern világ meg szenvedhet akkor tovább.

A kerítésünk tisztára egy 56

Orbán Viktor szerint a menekültek befogadása építi le éppen Európát, és ezt annak ellenére is állította, hogy pénteken még azon a brüsszeli csúcson volt, ahol a tagállamok vezetői megállapodtak, hogy mindent megtesznek az illegális bevándorlás megfékezéséért. A kb. 500 milliós EU-ba nagyjából 1,5 millió bevándorló érkezhetett az elmúlt két évben, ez a népesség 0,3 százaléka. Ezzel együtt az európai népek végét egy teljesen aktuális fenyegetésként írta le.

Orbán az utóbbi években minden nemzeti ünnepen az éppen aktuális forradalmi hősökkel állítja párhuzamba saját maga és kormánya teljesítményét.

Most például azt mondta, hogy Magyarország 30 évente sorsdöntő helyzetbe kerül Európában: 1956-ben megsebezte a Szovjetuniót, 1989-ben kiengedte a keletnémeteket, 2015-16-ban pedig megállította az Európát fenyegető népvándorlást.

Orbán beszéde alatt az Együtt párt szervezésében sokan síppal fejezték ki tiltakozásukat. Orbán egy fél mondattal rájuk is kitért:

Eszerint 56-ban a kommunizmus olyan sebet kapott, amiből már nem tudott felépülni, "együtt meszesedett és vénült vezetőivel, el is vitte az ördög. Igaz, néhanapján visszatér füttyögni.” Vagyis lényegében Brezsnyevhez hasonlította az őt kifityülőket.

Folytatódik a végvári dialektika

Orbán mindent feltett a kvótanépszavazás témájára. Továbbra is az EU- és bevándorlóellenes háború az egyetlen aktuális témája.

Azt mondta a végén, hogy hiába az erőfölény, és hiába az új alkotmány is, a győzelemhez ennél több kell. Az alábbiakra van szükség:

 • a szívek felemelésére,
 • és a magyarok lelki ébredésére.

Hogy ezeket mivel lehet majd elérni, az talán a következő kormányzati intézkedésekből kiderül. Mindenesetre mindenki készítse a szívét, mert emelés várható.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

 1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
 2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
 3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt