Mészáros Lőrinc nem állt szóba a Reuters hírügynökséggel

Média
2016 október 26., 11:40
comments 154

Többek között az AP és az AFP is megírta, hogy az Opimus Press megvette a vidéki lapokat, a Világgazdaságot és a Népszabadságot is kiadó Mediaworksöt. Mint írják, a vevő Mészáros Lőrinczhez kötődik, akit szoros szálak fűznek Orbánhoz és a kormányhoz.

photo_camera Forrás: Békés Megye / Youtube

A Reuters a magyar média álláspontjaként írta meg ugyanezt, és hozzátette, hogy bizonyos dokumentumok vizsgálata ezt megerősíti. Meg is keresték Havasi Bertalant, Orbán sajtófőnökét, aki szerint az Opimus egy tőzsdén jegyzett vállalkozás, több tulajdonosa van, és jelentős beruházásokat folytat, a kormány pedig egyetlen magyar vállalat befektetéseit sem kívánja kommentálni.

A Reuters többször is megkereste Mészáros Lőrincet, aki nem reagált a megkeresésekre.

Mészáros néhány nappal korábban még azt mondta arra, hogy megveszi-e a Mediaworksöt, hogy: „Nem tudom, semmi sem elképzelhetetlen.”

link Forrás

(via Napi.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.