Konzervatív pártot szeretne Pukli István

POLITIKA
2016 október 27., 07:33
comments 221

Pukli István nemrég kilépett az oktatási reformért küzdő Tanítanék Mozgalomból, mert az egyesület részt vett a migránsokkal való szolidaritásra buzdító Lásd meg az embert! című kormányellenes tüntetésen. A Teleki Blanka Gimnázium igazgatója most egy rendezvényen beszélt a mozgalom múltjáról és a saját jövőjéről.

Azt mondta, hogy várhatóan nem indul újra a gimnázium igazgatói posztjáért, ehelyett

szeretne egy konzervatív szemléletű pártot, amelyet nem a pénz és a hatalom hajt.

Pukli szerint ugyanis Orbán rendszere egyáltalán nem konzervatív, és „amúgy sem Orbán-kormányban kell gondolkodni, mert nem ők a jövő”. Az igazgató szerint egy ilyen politikai formációban talán hatékonyabban tudna harcolni az oktatásért is. (Magyar Narancs)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.