Konzervatív pártot szeretne Pukli István

POLITIKA
2016 október 27., 09:33

Pukli István nemrég kilépett az oktatási reformért küzdő Tanítanék Mozgalomból, mert az egyesület részt vett a migránsokkal való szolidaritásra buzdító Lásd meg az embert! című kormányellenes tüntetésen. A Teleki Blanka Gimnázium igazgatója most egy rendezvényen beszélt a mozgalom múltjáról és a saját jövőjéről.

Azt mondta, hogy várhatóan nem indul újra a gimnázium igazgatói posztjáért, ehelyett

szeretne egy konzervatív szemléletű pártot, amelyet nem a pénz és a hatalom hajt.

Pukli szerint ugyanis Orbán rendszere egyáltalán nem konzervatív, és „amúgy sem Orbán-kormányban kell gondolkodni, mert nem ők a jövő”. Az igazgató szerint egy ilyen politikai formációban talán hatékonyabban tudna harcolni az oktatásért is. (Magyar Narancs)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.