Újabb részlet: Győrkös csak műtéte után tudta meg, hogy rendőrt ölt

bűnügy
2016 október 27., 20:37
comments 300

Egészen hihetetlen dolgot derültek ki csütörtökön az előző napi bőnyi rendőrgyilkosságról:

Csütörtök kora este a Kisalfold.hu számolt be még érdekességről: a gyanúsított ügyvédje, Dr. Léhner György elmondta a lapnak, hogy Győrkös

csak a műtét utáni ébredéskor tudta meg, miután a gyanúsítást közölték vele, hogy gyilkolt.

A győri kórház orvosigazgatója újságíróknak még elmondta, hogy Győrköst jó általános állapotban engedték el a tököli rabkórházba, egyik lábát kissé nehezebben tudja mozgatni, ami attól lehet, hogy a golyó egy-két ideget érhetett a gerinc mellett. Prof. Oláh Attila hozzátette,

"olyan mérhetetlen szerencséje volt a gyanúsítottnak, hogy egyetlen szerve sem sérült. Ha nem műtik meg, akkor is túlélte volna ezt a sebesülést."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.