A Fidesz sajtótájékoztatót akart tartani arról, hogy kapcsolatba lehet-e hozni a Jobbikot a bőnyi rendőrgyilkossággal, de végül lemondták

POLITIKA
2016 október 28., 09:19
comments 99

Hollik István fideszes-kereszténydemokrata képviselő tette volna fel a kérdést, hogy van-e kapcsolat a Jobbik és a Nemzeti Arcvonal között?

A Nemzeti Arcvonal azzal került be a hírekbe, hogy a szervezet vezetője volt a Bőnyön egy rendőrt lelövő Győrkös István. Aztán kiderült az is, hogy közös gyakorlatokat, airsoftozást szervezetek orosz diplomatákkal, az orosz katonai hírszerzés pedig kapcsolatban állt a félkatonai szervezettel.

A Nemzeti Arcvonal szerint Győkös már nem a vezetőjük, de számukra több gyanús eleme is van a rendőrségi rajtaütésnek.

Hollik István ezen a ponton érezte szükségét, hogy sajtótájékoztatón feltegye a kérdést a Jobbik szerepéről, de a fél tíz után kiküldött meghívót a Fidesz 11 után lemondta. Így aztán vagy nincs kapcsolat, vagy még nincs.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.