Tovább hirdetik a letelepedési kötvényeket az araboknak

„A magyar letelepedési kötvény él és jól van”

- idézi Orbán Viktort a közel-keleti üzleti lehetőségekkel foglalkozó Arabianbusiness.com. Továbbra is fut egy fizetett hirdetés az oldalon arról, hogy ha van pénzed, és uniós letelepedési engedélyre vágysz, Magyarország a te országod.

A cikkben Orbán Viktor péntek Kossuth Rádióban adott interjúját idézik, amiben a kormányfő visszaszól a zsaroló Jobbiknak, hogy márpedig a kormányt nem lehet zsarolni.

„Tudomásul kell venni, (…) hogy nem fog hárommillió ember úgy ugrálni, ahogy a Jobbik fütyül” - reagálta Orbán a radikálisok felvetésére, akik csak akkor hajlandóak megszavazni a kvótanépszavazást követő alkotmánymódosítást, ha az a letelepedési kötvény haszonélvezőire is vonatkozik.

A szavazásra november 8-án kerül sor, a cikk pedig azt írja, hogy Orbán még nem hozott végső döntést - érdemes sietni tehát az érdeklődőknek, főleg mivel Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a kormányinfón már kijelentette, hogy igazából nincs szükség a kötvényekre.

A cikket, aminek a végén információs telefonszámot is feltüntettek, az a 30 országban kötvényekkel üzletelő Arton Capital rendelte meg, amely az egyetlen Magyarországon bejegyzett cég a forgalmazásra jogosult kereskedők közül.

A vállalat jogi képviselője Kosik Kristóf, aki egy időben Habony Árpád jogi képviselője volt, és Rogán Antal frakcióvezetősége idején dolgozott a Fidesz-frakciónak és a belvárosi önkormányzatnak is. (arabianbusiness.com via MNO)