El sem ment az ellenzék az ülésre, ahol Pharaon- és Győrkös-ügyben megfingathatták volna a kormányt

politika
2016 november 07., 11:00
comments 152

Zárt ülésen tehettek volna fel kérdéseket ma az Alkotmányvédelmi Hivatal és a Terrorelhárítási Központ képviselőinek a parlament nemzetbiztonsági bizottságának ellenzéki tagjai. Ez persze eleve a munkájuk lenne, de most kifejezetten ziccerhelyzetben is voltak, ugyanis a miniszterelnök szomszédjába költözött, Orbán által személyesen ismert, a luxushajóját legutóbb Mészáros Lőrincé mellett parkoltató, az FBI által súlyos bűncselekmények miatt körözött Ghaith Pharaonról tehettek volna fel kérdéseket. Illetve arról, hogy a rendőrség miért nem kérte a TEK segítségét, amikor az előzetes információk szerint gépkarabéllyal rendelkező Győrkös István hungarista vezérhez látogattak.

De nem tudtak kérdezni, mert a 3 ellenzéki tagból csak az MSZP-s Molnár Zsolt bizottsági elnök ment el. Az LMP-s Szél Bernadett egyszerűen magánprogramra hivatkozott, a jobbikos Mirkóczki Ádám meg inkább a pártja frakcióülését választotta. (via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.