A Bubi után carsharing szolgáltatást indítana a BKK

közlekedés
2016 november 09., 04:17
comments 16

A fővárosi önkormányzat bízta meg a BKK-t egy budapesti carsharing koncepció kidolgozásával, írja a Magyar Idők. A tervek szerint

elektromos kocsikkal működhetne a Bubihoz hasonló szolgálatás.

A carsharing lényege, hogy az előre regisztrált felhasználók rendszeresen és könnyen bérelhetnek autót, annak minden előnyével, de a kötelező és állandó fenntartási költségeit megspórolva. A szakérték szerint leginkább a belvárosban élőknek, vagy dolgozóknak éri meg, akik évente tízezer kilométernél kevesebbet autóznak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.