Megszűnik Vajda Zita egyik állása

politika
2016 november 14., 14:51
comments 154

Létszámot csökkentenek a jegybanki alapítványok által tulajdonolt cégek vezetőségében, lesz olyan vállalkozás is, ahol megszűnnek a felügyelőbizottságok is.

Az egyik megszűnő álláshely éppen Matolcsy György jegybankelnök barátnőjéé, Vajda Zitáé. Ő eddig Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány által tulajdonolt Vízház Ingatlanfejlesztő Zrt. igazgatósági tagja volt, de a Vízház Ingatlanfejlesztő Igazgatósága kisebb lesz.

Aggódni nem kell, Vajda Zitának ugyanis van ezen kívül is van legalább 3 vezetőségi pozíciója az alapítványok cégeiben és kap fizetést a jegybankból is. Nem is keveset, az 1300 alkalmazottat foglalkoztató MNB-ben a legjobban fizetett 116 személy közül csak 33-nak volt magasabb a bére, mint Vajdának, pedig nem vezetett önálló osztályt.(Figyelő, Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt