Putyin felhívta Trumpot

külföld
2016 november 14., 20:57
comments 91

Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn telefonon hívta fel Donald Trump megválasztott amerikai elnököt, és mindketten hangsúlyozták, hogy aktívan együttműködnek az amerikai-orosz kapcsolatok normalizálása érdekében - jelentette be késő este a Kreml sajtóosztálya.

A hivatalos közlés szerint Putyin és Trump megállapodott abban, hogy telefonon keresztül kapcsolatban maradnak és a későbbi időszakra személyes találkozót helyeztek kilátásba.

Első telefonbeszélgetésük során Putyin és Trump azonos véleményen volt azzal kapcsolatban, hogy szükség van erőfeszítéseik egyesítésére a nemzetközi terrorizmus elleni harcban - állt a Kreml közleményében, ami szerint az orosz államfő és a megválasztott amerikai elnök beszéltek a szíriai válság rendezéséről is. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.