A Jobbik amnesztiát adna Budaházyéknak

bűnügy
2016 november 24., 14:08
comments 127

A Jobbik közkegyelmi törvényjavaslatot nyújt be a 2006-2010 közötti időszakkal összefüggésben. Ezt Torockai László, a párt alelnöke jelentette be, és Kádár Jánosra hivatkozott, aki az 56-osoknak később amnesztiát hirdetett.

Budaházy Györgyöt augusztusban első fokon 13 év fegyházra ítélte a Fővárosi Törvényszék. A vád szerint a Magyarok Nyilai terrorszervezet 2007 és 2009 között több politikus otthona, pártirodák, közéleti személyiségek ellen követett el támadásokat.

Toroczkai tüntetést is szervezett ez ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.