Az öt legerősebb nemzetközi szereplésünk, amire Schmidt Máriáék költöttek a rájuk bízott 13,5 milliárdból

politika
2016 december 01., 15:41
comments 55

1. Az azeri diktatúrában dicsérni a magyar és az azeri nép szabadságszeretét

photo_camera Fotó: Magyar Szabadság Éve
Azerbajdzsánban totális kontroll alatt van a hagyományos sajtó, most éppen olyan törvényt
, ami börtönbüntetéssel sújtja azokat, akik rosszat mondanak Aliyev elnökről az interneten.

2. Madridban bemutatták Szöllősi Györgynek, Orbán Viktor háziújságírójának, azóta a Mészáros Lőrinc közelbe került Nemzeti Sport élére kinevezett főszerkesztőjének Puskás életrajzát. A kötet spanyolra fordítását az 1956-os Emlékbizottság támogatta.

photo_camera Fotó: Magyar Szabadság Éve

3. Számos amerikai rendezvény, miközben Schmidt Mária itthon azt közölte: a magyarok, illetve a szovjet megszállás alatt élő népek megértették, hogy a Nyugat, és különösen az Amerikai Egyesült Államok nem fog ügyük mellé állni, és valójában csak propagandaeszközként tekint rájuk.

photo_camera Fotó: washnigtoni nagykövetség

4. Washingtonban és Lengyelországban (Csepellel párban) olyan pesti srácok szobrokat avattak, amiket az alkotójuk, Juha Richárd dupla elmondása szerint Dózsa László - azóta tudjuk, mennyire hiteles - fotója és története ihletett. Legalább a neve nincs kiírva.

photo_camera A lengyel szobor ikertestvére Csepelen. Fotó: csepel.hu

5. Kenyai-lengyel-magyar bábelőadás Nairobiban 1956-ról.

photo_camera   Fotó: Magyar Szabadság Éve

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.