Hargitay Andrást bárki, bárhol lesenkizheti. Kivéve Magyarországon. Kivéve egy külföldi

sport
2016 december 04., 07:36
comments 292

Nem csillapodnak a kedélyek az úszósportban, a kanadai Windsroban folytatódtak a balhék, a kedélyeket a jelek szerint Gyárfás Tamás úszószövetségi elnök lemondása se csillapította. Az új frontvonal a szövetségi kapitány Hargitay András és Hosszú Katinka edzője és férje Shane Tusup között húzódik.

A Nemzeti Sport szombati beszámolója szerint Gyárfás lemondása után, már a világbajnokság helyszínén tartottak csapatgyűlést, ami után Hargitay az edzőkkel külön is egyeztetett. Ezen a találkozón a lap szerint Hosszú tolmácsolt férjének. Hargitay pedig a Nemzeti Sport szerint rájuk támadt. "Ezt akartad, Katinka? Örülsz neki? Ez volt a célod?" - vonta felelősségre a Gyárfás elleni lázadást kirobantó úszónőt.

Ezután a Nemzeti Sport értesülései szerint Hosszú és Tusup elhagyták a termet.

"Engem bárhol a világon lesenkizhetnek, mert nyilván sok helyen nem ismernek. De Magyarországon? Az úszósportban? Ráadásul egy külföldi?" - méltatlankodott Hargitay. (Via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.