Meggyőzték Lázárt, így mégsem a járási kormányhivatalnokok viszik ki az Erzsébet-utalványokat a nyugdíjasoknak

ünnep
2016 december 05., 12:14
comments 207
Orbán Viktor látogatása a Fidesz legidősebb aktivistájánál, a józsefvárosi Jenci néninél (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)
photo_camera Orbán Viktor látogatása a Fidesz legidősebb aktivistájánál, a józsefvárosi Jenci néninél (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Boros Péterné meggyőzte a Miniszterelnökséget vezető minisztert, így a kormány visszakozik. Azt, hogy akkor hogyan küldik ki a nyugdíjasoknak szánt karácsonyi ajándékot, majd Lázár János jelenti be – tudta meg az ATV. Az már eddig is biztos volt, hogy a kormányhivatalnokok és az utalványok biztonságára nehezen fognak garanciát vállalni. Frissítés: a Miniszterelnökség végül természetesen mégis a postához fordult.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.