Lefokozták az osztályvezetőt, aki elintézte, hogy a tesójának ne kelljen büntetést fizetnie

közlekedés
2016 december 07., 21:47
comments 138

Egy nappal azután lefokozták Zsadányi Mihályt, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ügyfélkapcsolati osztályvezetőjét, ahogy az Index megírta róla, hogyan zsírozta le, hogy a tesójának ne kelljen befizetnie a büntetését, amit azért kapott, mert nem volt autópályamatricája.

Zs. Zsolt még júliusban fordult azzal a NÚSZ-hoz, hogy engedjék el a büntetését, mivel ő önhibáján kívül nem tudott autópályamatricát vásárolni, ugyanis a kritikus pillanatban nem működött a mobilja.

Az lap birtokába került levelezés szerint Mihály szólt is egy jó szót Zsolt érdekében, két nappal később pedig a NÚSZ megírta a férfinek, hogy a körülmények figyelembe vételével eltekintenek a büntetéstől.

A NÚSZ most megállapította, hogy mégiscsak szabálytalanul engedték el Zs. Zsoltnak a pótdíjat, ezért felszólították, hogy azt fizesse be.

Valamint felülvizsgálták a pótdíj-elengedési folyamatot annak érdekében, hogy a jövőben a testvéri szeretet ne írhassa felül a szabályokat.

A nem rutinszerű ügyekben ezután nem az ügyfélkapcsolati osztály vezetője, hanem a NÚSZ Szolgáltatási Igazgatója dönt.

Zsadányi Mihálynak pedig mostantól szakértőként kell dolgoznia tovább, így már nem számít vezető beosztásúnak. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.