Hozzávágott a sportszervezetekhez 21 milliárd forintot a kormány, de azonnal

sport
2016 december 21., 10:35
comments 84

Elképesztő pénzszórásban kezdett a kormány, még nem volt időnk mindent összeszedni, de találtunk például egy 21 milliárd forintos tételt, amit kizárólag sportszervezeteknek ad oda Orbán Viktor sk.

Annyira szoros határidővel, hogy 20-án döntött róla a kormány, 30-áig már egyösszegben ki is kell fizetni.

Egészen hosszú a lista. Váratlanul 4,2 milliárd megy az olimpiai pályázathoz kapcsolódó feladatokra, amiről eddig nem volt szó, 700 milliót kap a Ferencvárosi Labdarúgó Club.

Ezen kívül is jut még a pénzszórásban sportra, 10 milliárd például a Fradiváros I. ütemére, Szegednek is lesz stadionja, de olyan, hogy 10 milliárdba kerül az is, Kisvárda pedig olyan napra ébredt, amilyenre tényleg csak fejlesztési miniszter városa ébredhet, de erről már külön cikkünk van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt