A nap válasza: ezért került többe a budapesti olimpia pályázat, mert Róma mégsem indul

sport
2017 január 05., 18:35
comments 57

Szerdán jelent meg a hír, hogy

40 százalékkal, 5 762 847 242 forintról 7 254 342 242 forintra nőtt

a Budapest 2024 Nonprofit Zrt.-nél az olimpia budapesti pályázat elkészítéséhez szükséges külső szakmai tanácsadói feladatok ellátására fordított összeg. Az indokok között többek közt az is szerepelt, hogy

„a Felek a nemzetközi sportszövetségek és a NOB előre nem látható követelményeiből, valamint a római olimpiai pályázat (előre nem látható) visszavonásából eredő többletfeladatokra tekintettel megemelik az eredeti megbízási díj összegét.”

Megkérdeztük a céget, hogy mégis, hogyan lehet az, hogy

súlyos többletfeladatokat jelent, hogy eggyel kevesebb vetélytárs maradt? Csak nem maga Hoffmann Rózsa a tanácsadó, aki hasonlóan gondolkodott, amikor arról beszélt, hogy a kisebb választék olcsóbb tankönyveket eredményez?

A Budapest 2024 Nonprofit Zrt. válasza a lehetetlen kérdésre az, hogy

„a szakértői költségek növekedését okozták a versenytársak döntései, stratégiai lépései is, melyek következtében változtatni kellett a budapesti pályázat kampánystratégiáján is.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.