Hiába tiltakoztak az ellenőrök, videóra vették, ahogy egy utassal dulakodtak a Széll Kálmán téren

közlekedés
2017 január 06., 13:46
comments 217

A felvétel december 10-én készült az M2-es metró Széll Kálmán téri megállójának kijáratánál, most hozta nyilvánosságra a BKV-figyelő:

link Forrás

Nem sokat tudni: a videón az látszik (személyiségi jogok védelme miatt homályosan), hogy egy ellenőr a földön dulakodik egy fiatal férfival, míg a másik ellenőr (a nő) a felvételt készítőt próbálja távol tartani. Előbb arra hivatkozik, hogy BKV-s területen nem videózhat, aztán amikor a videózó férfi kívülről veszi tovább az eseményeket, akkor azt mondja, nem érdekli, hogy az nem BKV-terület.

Végül a férfit, aki az ellenőrnő szerint részegen megtámadta az ellenőrt, erőteljesen kipenderítik, és az elterül a földön. Hogy mi történt, arról a BKV-figyelő megkérdezte a BKK-t.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.