Laptopja mentette meg a haláltól

külföld
2017 január 07., 06:52
comments 76

Öten meghaltak és legalább nyolcan megsérültek pénteken Floridában, miután egy ismeretlen tettes lövöldözni kezdett a Fort Lauderdale reptér csomagvárójában. Az elkövetőnél, akit a rendőrség már őrizetbe vett, a rendőrök egy 26 éves férfi, Esteban Santiago katonai igazolványát találták még meg, egyelőre nem tudni, a sajátja-e vagy csak elvette valakitől.

Egy Steve Frappier nevű férfi is a csomagváróban volt, ő és a többi ember azonnal a földre buktak, amikor meghallották, hogy valaki lövöldözni kezdett. Az elkövető rálőtt a földön fekvő férfi hátára, akin hátizsák volt, ezért csak egy erős ütést érzett. Amikor az FBI a többi szemtanú mellett az ő csomagját is átvizsgálta, kiderült, hogy azért maradhatott életben, mert a hátizsákjában lévő laptop megfogta a golyót.

A laptopom mentette meg az életem

– mondta el a férfi.

photo_camera Kép, hír: Buzzfeed

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.