link Forrás

Gyere, menjünk egy kört a felcsúti kisvasút VIP-járatával, aztán bulizzunk egyet a Mészáros Pubban!

buliajánló
2017 január 19., 08:59
comments 151

Bár a felcsúti kisvasút március végéig sajnos csak hétvégenként közlekedik, de érdeklődésünkre megnyugtattak minket, hogy 600 millió forintnyi uniós támogatásból megépült vonalon a VIP-vendégeknek bármikor indítanak különjáratokat.

A 20 fős VIP-vagont egyéni árajánlat alapján 60-80 ezer forint körüli összegért lehet kibérelni egy körre. A konstrukció előnye, hogy nem lehet lekésni, a vonat akkor indul, amikor mi akarjuk. Akár hétköznap is.

photo_camera Forrás: valvolgyikisvasut.hu

Ha esetleg megéheznénk a Puskás Akadémia megállóhely és az Alcsútdoboz megállóhely közötti másfél órás körtúrán, az útra kérhetünk külön ellátást a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványtól. Persze ilyenkor az ételt, az italokat és a felszolgálókat külön ki kell fizetni. Sajnos rendes hangfalak még a VIP-vagonban sincsenek, ezért ha zenét akarunk, akkor arról nekünk kell gondoskodnunk. Ezzel az költségeink az ország egyik legexkluzívabb járatán még mindig csak 100 ezer forint környékén járnak.

Persze azzal a Vál-völgyi Kisvasútnál is tisztában vannak azzal, hogy az útvonal oda-vissza sem tud kitölteni egy teljes estét, ezért mikor érdeklődtünk, felajánlották, hogy ha Alcsúton leszállunk, folytathatjuk a bulit a Mészáros Pub & Pizzériában, ahol az laktató ételek és bódító italok mellett még bowlingozni is tudunk. De ahogy az étterem holnapja is írja, „szórakozást a két bowling pályán kívül, az ingyenes és gyors wifi hálózat, a folyamatos sportközvetítések mellett személyzetünk kedvessége garantálja”. Ráadásul a sis húsfazék gazdagon csak 1390 forntba kerül.

Ha pedig beutaztuk Mészáros Lőrinc birodalmát, a Puskás Ferenc Sport Hotel várja a pihenni vágyókat „az alcsúti arborétum szélén található varázslatosan szép festői környezetben”. Ráadásul ha kicsit jobb az idő, gyönyörű szép tóteraszuk alkalmas meghitt polgári szertartásokhoz vagy esküvői vacsorákhoz is a Vál-Völgyi naplementében.

Az osztálykirándulások, a céges csapatépítők, lány-és legénybúcsúk vagy a különösebb apropó nélküli, csoportos bulik szervezői nem is álmodhatnak ideálisabb helyről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.