A Momentum Mozgalom szerint már az is hatalmas eredmény, hogy az olimpia témáját már nem a kormány uralja, hanem ők és az emberek

POLITIKA
2017 január 21., 19:41
comments 274
photo_camera Fotók: Sarkadi Zsolt

Este kb. 300 tag és támogató ment el a Corvintetőre, a Momentum Mozgalom kampánynyitójára. A mozgalom vezetőségétől bárki kérdezhet, sokan éltek is ezzel a lehetőséggel, érdeklődtek az olimpiaellenes népszavazásért a héten elindított aláírásgyűjtésről, meg arról, hogyan lehet belépni a mozgalomba.

A Momentum Mozgalom vezetői azt mondják, már önmagában az hatalmas eredmény, hogy az olimpia ügyében átvették a kezdeményezést, és ezt a témát már nem a kormány uralja, hanem ők és az emberek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt