Kórházba került Benke Laci bácsi

2017 január 25., szerda 8:08
155

Kellemetlen szürpríz érte Benke Laci bácsit. A 68 éves szakács az utóbbi napokban eléggé rosszul érezte magát, ezért orvoshoz ment. Innen azonban rögtön kórházba küldték, ahol benn is tartották.

„Korábban nem voltak hasonló tüneteim, de most éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel. Nagy szerencse, hogy időben felkerestem a doktoromat, mert remélhetőleg gyorsan tudnak segíteni rajtam. Problémák merültek fel a vesémmel is, és sajnos más baj is van, amiről nem szeretnék beszélni. Sok vizsgálat vár még rám, és újfajta gyógyszert is kapok majd, mert a régit most elvették. Különböző kezeléseken megyek át, és azt tanácsolták, hogy pihenjek sokat, mert nyugalomra van szükségem. Hamarosan infúziót is kapok, de úgy tűnik, hogy hála istennek nem kell műteni. Az viszont már most biztos, hogy két hétig még mindenképpen a kórházban maradok.”

A szakácsot a Lokál szerint sokkolták a hírek, de ugye nem tudjuk meg, hogy pontosan milyen hírek, mert azt nem mondja meg, milyen problémát találtak nála az orvosok. Mi kívánunk a szakácsnak mielőbbi felépülést, és hogy ne felejtsen el C-vitamint porítani a túrókrémjébe.

Benke Laci bácsi az utóbbi hetekben azért került megint a hírekbe, mert az Index megint megírta, hogy szarul főz. Igaz, ugyanazt csinálja már több évtizede. (Lokál)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt