Kórházba került Benke Laci bácsi

gasztronómia
2017 január 25., 08:08
comments 155

Kellemetlen szürpríz érte Benke Laci bácsit. A 68 éves szakács az utóbbi napokban eléggé rosszul érezte magát, ezért orvoshoz ment. Innen azonban rögtön kórházba küldték, ahol benn is tartották.

„Korábban nem voltak hasonló tüneteim, de most éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel. Nagy szerencse, hogy időben felkerestem a doktoromat, mert remélhetőleg gyorsan tudnak segíteni rajtam. Problémák merültek fel a vesémmel is, és sajnos más baj is van, amiről nem szeretnék beszélni. Sok vizsgálat vár még rám, és újfajta gyógyszert is kapok majd, mert a régit most elvették. Különböző kezeléseken megyek át, és azt tanácsolták, hogy pihenjek sokat, mert nyugalomra van szükségem. Hamarosan infúziót is kapok, de úgy tűnik, hogy hála istennek nem kell műteni. Az viszont már most biztos, hogy két hétig még mindenképpen a kórházban maradok.”

A szakácsot a Lokál szerint sokkolták a hírek, de ugye nem tudjuk meg, hogy pontosan milyen hírek, mert azt nem mondja meg, milyen problémát találtak nála az orvosok. Mi kívánunk a szakácsnak mielőbbi felépülést, és hogy ne felejtsen el C-vitamint porítani a túrókrémjébe.

Benke Laci bácsi az utóbbi hetekben azért került megint a hírekbe, mert az Index megint megírta, hogy szarul főz. Igaz, ugyanazt csinálja már több évtizede. (Lokál)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.