Bajba került a gitáros, de szerencsére ott volt Putyin, aki dalra fakadt, és kisegítette

MŰVÉSZET
2017 január 26., 10:01
comments 58

A moszkvai Lomonoszov Egyetem történelem tanszékén történt, hogy egy ifjú gitáros megpróbálta előadni a 14 perccel a start előtt című szerzeményt, ami az első űrhajósnak, Jurij Gagarinnak állít emléket, de szegény a nagy izgalomban először a gitárjával nem bírt, aztán meg a szöveget felejtette el. 

Véletlenül pont ott tartózkodott az elnök, bizonyos Vlagyimir Putyin, aki egyáltalán nem izgult, hanem azonnal az előadó segítségére sietett:

link Forrás

Putyin korábban is megcsillantotta már előadói képességeit, úgy énekelte a Bljúberry Gillt, hogy még Gérard Depardieu is alig bírt magával:

link Forrás

(RT)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.