Nógrádi György újított egy Mercedest

bulvár
2017 január 28., 22:00
comments 245

A Magyar Nemzet vette észre, hogy büszkén posztolta Facebook-oldalára a Pappas Auto kereskedés a hírt: csütörtökön átvette új Mercedes C-osztályú autóját Nógrádi György. 

"Az ország legismertebb biztonságpolitikai szakértőjének a világ egyik legbiztonságosabb személyautójára esett a választása. Tegnap nálunk járt Nógrádi György, akinek büszkén adtuk át vadonatúj Mercedes-Benz C-osztályát. Gratulálunk az új autóhoz!"

A közmédia legkedveltebb biztonságpolitikai szakértője jelenleg

Azt nem tudni, hogy milyen felszereltséggel vette a 8,5 és 23 millió forintos tartományban elérhető Mercedes C-osztályt, de ez mindegy is. Nógrádi György Kadarkai Endrének árulta el, hogy 

1987-ben már annyi pénze volt, hogy bármilyen autót megvehetett volna. Bármilyet!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.