18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Tigris tépte szét az egyik látogatót egy kínai állatkertben

külföld
2017 január 29., 11:00
comments 148

Meghalt egy férfi a Kína keleti részén lévő Ningbo város állatkertjéban, miután vasárnap túl közel ment a tigrisek kifutójához, és egy tigris elragadta. A férfit a fejénél fogva vonszolta az állat egyre bentebb a tigriskifutó belseje felé.

link Forrás

Az állatkert alkalmazottai közben petárdákkal próbálták elijeszteni az állatot, de nem sikerült: a tigris egészen a kifutójának fákkal borított részéig vonszolta a látogatót, ahol a többi tigris is körbevette az embert. Az állatkert személyzetének majd egy órába tellett, mire kiszabadították a férfit, és közben le kellett lőniük azt a tigrist is, amelyik foglyul ejtette.

Az áldozatot azonnal kórházba vitték, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy már a kórházban meghalt. (Straits Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.