Azt hinnéd, hogy már egyszerűen nincs több fordulat a Moszkva téri óra sztorijában?

Budapest
2017 február 07., 10:14
comments 151

Olvasónk, Eszter észlelte a Moszkva téri óra #sohavégetnemérő történetének újabb fordulatát. Minannyiunk kedvenc, tetszés szerinti időt mutató időmérőjét

éppen felállványozták.

Olvasónk, Eszter felvétele.
photo_camera Olvasónk, Eszter felvétele.

Gondolom ez része annak a hiperbonyolult folyamatnak, amelynek végén a remények szerint az óra már nem tetszőleges, véletlenszerű időt, hanem, már amennyire azt valóságon túli és kívüli világunkban egyáltalán állíthatjuk, a pontos időt fogja mutatni.

Vagy csak újabb felületet akartak adni azoknak az aktív polgároknak, akik az elmúlt hetekben saját kezükbe vették a probléma megoldását, rendszeresen pontosan járó órákat helyezve a jelen formájában funkciótlan betonoszlopra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.