Schmidt Mária majd csak nyáron számol el az 56-os emlékévre elköltött 14,5 milliárddal

2017 február 7., kedd 10:35
136

13,5 milliárd forintról indult, aztán kapott még egy milliárdot az 1956-os emlékév méltó megünneplésére a Schmidt Mária irányította emlékbizottság. Az elszámolásra azonban még várni kell. A Magyar Nemzet kereste meg Schmidt Máriát, adatokat kérve a 14,5 milliárd felhasználásáról, de a kormánybiztos elutasította a kérést. Arra hivatkozott, hogy az emlékév 2017 június 16-áig tart, az adatok kikerülése 

„indokolatlanul zavarná az emlékév méltó lebonyolítását”.

Igazán kár, mert már a halszagú himnuszra költött 50 millió elszámolása is parádés volt. Az igazán fancy, trendi, szexi megemlékezések nem túl hosszú listáját itt szedtük össze.  

Viszont Schmidt Máriának nemcsak saját lapja lett, hanem egy saját Havasi Bertalanja is, aki közbeveti magát, ha felbukkan egy kamera.

<iframe src="https://video.mno.hu/embed/174049" allowfullscreen></iframe>

Az emlékév tényleg nem állt le, az elmúlt hetekben Kövér László emlékművet avatott Mexikóban, volt záró megemlékezés Chicagóban és Szöulban, a miskolci Éltető Lélek Irodalmi Kör Egyesület is járja az országot zenés-verses irodalmi előadásával. A támogatásokat viszont már korábban megkapták, talán nem zavarná meg a szoboravatást, ha kiderülne, mennyiből készült az emlékmű. A győztes pályázatok listája itt böngészhető. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt