A Párbeszéd 10 ezer aláírást adott át a Momentum Mozgalomnak

politika
2017 február 16., 12:01
comments 305
Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnöke, országgyűlési képviselő (j2) és Gergely László, a PM aktivistája (j) átadja a párt aktivistái által a 2024-es budapesti olimpiarendezésről szóló népszavazás kiírásához gyűjtött kb. 10 ezer aláírást Cseh Katalinnak és Benke Viktornak, a Momentum Mozgalom aktivistáinak a Nyugati téri aluljáróban (Fotó: Kovács Attila / MTI)
photo_camera Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnöke, országgyűlési képviselő (j2) és Gergely László, a PM aktivistája (j) átadja a párt aktivistái által a 2024-es budapesti olimpiarendezésről szóló népszavazás kiírásához gyűjtött kb. 10 ezer aláírást Cseh Katalinnak és Benke Viktornak, a Momentum Mozgalom aktivistáinak a Nyugati téri aluljáróban (Fotó: Kovács Attila / MTI)

Vasárnap már az LMP is átadott 23 ezer aláírást, amivel nagyon közel került a 138 ezres határ. Igaz, a szervezők minimum 180 ezret szeretnének begyűjteni péntekig, addig tart az olimpiaellenes népszavazásért tartott aláírásgyűjtés. (Ma egyébként több aláírásgyűjtés-ellenes atrocitás is történt.)

Van esély rá, hogy sikeres lesz a gyűjtés, már csak azt nézve is, hogy a Republikon Intézet közvélemény-kutatása szerint csak a lakosság negyede támogatja a budapesti olimpiát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.