Alekosz bukta a nyereménylakását

bulvár
2017 február 16., 19:45
comments 203

Vissza kell adnia a nyereménylakását Nagy Alekosznak, miután a Fővárosi Ítélőtábla kedden helybenhagyta a az elsőfokú bíróság korábbi ítéletét. A másodfokú bíróság ítélete szerint a szerződésszegő Alekosz teljes egészében elveszti lakásának tulajdonjogát, és az visszakerül az RTL Klubhoz, számolt be róla a Fókusz.

Az érdi biztonsági őr 2011 májusában nyerte meg a ValóVilág 4-et, és vehette át a VIII. kerületi, lakást, ami 51 négyzetméter alapterületű és tartozik hozzá egy 65 négyzetméteres terasz is. 

2011 őszén aztán szerződésszegést követett el azzal, hogy a TV2 ÖsszeEsküvők műsorában vállalt szerepet. Az RTL Klub azonnal pert indított. Ennek az eljárának lett most vége 5 évnyi pereskedés után. Most Alekosznak a 1,2 millió perköltséget is kell fizetnie. Ha ezt nem teljesíti, ráküldik a végrehajtókat. 

A Facebookon az ügyről Alekosz azt írta

Megmondom mi van. A lakás továbbra is az én tulajdonomban van. Ahogyan évekkel ezelőtt is. Az Ügy még nem ért véget.”


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.