Orbán Vonának: Nem én szoktam más férfiak szoknyája mögé bújni!

politika
2017 február 20., 12:57
comments 213
photo_camera Vona Gábor, a Jobbik elnöke (háttal) azonnali kérdést tesz fel Orbánnak az Országgyűlésben. (Fotó: Kovács Tamás / MTI)

Vona Gábor a parlamenti ülésszak nyitányán szinte mindent elővett a fiókból, Mészáros Lőrinctől kezdve a letelepedési kötvényeken át egészen az olimpiaügyi népszavazásig, de Orbán Viktor ma olyan lelazultan jelent meg a parlamentben, hogy képtelenség volt kizökkenteni a ritmusból.   

link Forrás

A Jobbik-elnök többek között azzal támadta a miniszterelnököt, hogy a főpolgármester "szoknyája mögé bújik" olimpiai pályázat kérdésében, és Tarlós Istvánnal akarja elvitetni az ügyet. Orbán nagyjából fél mondatot vesztegetett az egyes ellenzéki kritikákra, de kétségtelenül Vona kapta közülük a legerősebbet. 

"Nem szoktam én, illetve nem én szoktam más férfiak szoknyája mögé bújni" 

- válaszolta Orbán a tarlósozásra, amit a pártelnök valószínűleg magára vehetett, mert személyes megtámadtatásra hivatkozva azonnal jelezte Kövér László házelnök felé, hogy újra szót szeretne kérni, miután azonban a többség ezt nem támogatta, nem kapta meg. 

Vona valószínűleg azt viselte nehezen, hogy a kormánymédiában hónapokon át tartót buzizása után most a miniszterelnök emlegetett férfiszoknyákat vele kapcsolatban. Néhány hónapja odáig fajult a dolog, hogy Vona felesége írt nyílt levelet Lévai Anikónak, állítsa le a lejárató kampányt folytató férjét. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.