Tuzson szerint még nem döntött a kormány, mi lesz az olimpiai pályázat visszavonása miatt felszabaduló pénzzel

POLITIKA
2017 február 25., 13:07
comments 324

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint még nem született döntés az olimpiai pályázattól való visszalépés után felszabadult pénzekről.

A kormány képviselője ezt szombaton egy más témában tartott sajtótájékoztatón újságírói kérdésre válaszolva mondta. Tuzson Bencét egy újságíró Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter péntek este egy debreceni fórumon elhangzott véleményéről kérdezte, mely szerint „Budapestnek nem kellett az olimpiára ezer milliárd forint fejlesztési forrás”, így abból a vidék fejleszthető.

Az államtitkár elmondta még, hogy senkinek nincs ellenérzése a fővárossal szemben, Budapestet nem akarják büntetni, a szükséges fejlesztéseket olimpia nélkül is el kell végezni. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.