Kiszivárgott néhány videó az új Samsung Galaxy S8-astól

gazdaság
2017 február 27., 15:27
comments 58

A Samsung új telefonját március végén mutatják majd be, de már most is nagy várakozás övezi a Galaxy S8-at. Nemcsak azért, mert a cég ezzel a telefonnal akarja visszanyerni a vásárlói bizalmát, amit a világszerte több helyen is véletlenszerűen felrobbanó, majd visszavont Galaxy Note 7-esekkel elveszített, hanem azért is, mert a dél-koreai cégcsoport ellen Dél-Koreában több korrupcióellenes vizsgálatot is indítottak.

A Samsung dél-koreai központja (Daniel Kalker / DPA)
photo_camera A Samsung dél-koreai központja (Daniel Kalker / DPA)

Nagyon sok múlik tehát a Galaxy S8-on, ha ez a telefon nem lesz iszonyatosan király, akkor a Samsung valószínűleg búcsút mondhat az okostelefonok piacán betöltött korábbi domináns pozíciójának.

A telefonról eddig néhány kép szivárgott csak ki, most először azonban videók is kerültek fel róla a netre.

link Forrás

Ezeken látszik a telefon újfajta kijelzője is, ami amúgy tényleg elég jól néz ki.

link Forrás

A nagy nóvum a telefon kijelzőjében, hogy mindkét oldalon a telefon légszeléig tart, nincs is elölről látható kerete. (The Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.