Mami szerint utálod a külföldieket! – szegezte egy kislány élőben Nigel Farage-nak

media
2017 március 04., 06:14
comments 100

Vicces jelenet ment le tegnap az orosz állami RT brit tévéjén: egy angol humorista műsorában járt Nigel Farage, akit egy királynőnek öltözött kislány felfújható karddal ütött lovaggá. Csakhogy a kislány ahelyett, hogy kiment volna, azt mondta Farage-nak, hogy az anyukája szerint utálja a külföldieket – mire a két férfi hevesen integetni kezdett.

link Forrás

Farage – az évtized politikai trollja, aki miután hazugságokkal sikerre vitte a brexit-kampányt és káoszba taszította országát, azonnal távozott a politikából, és lobbistakarrierjét kezdte építeni – valószínűleg csapdába került, a jelenet megrendezettnek tűnik (például gondosan felszereltek a kislányra egy mikrofont).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.