A frissen átadott úszóaréna mellé építenek egy mobilmedencét, hogy legyen hol úszniuk a gyerekeknek

sport
2017 március 08., 12:09
comments 196

A kötelező úszásoktatást lehetetleníti el több budai kerületben az idei budapesti úszó világbajnokság. Tegnap derült ki, hogy hiába adták át a vébé fő helyszínét, a Duna Arénát, azt Hosszú Katinkáék úszóiskolája bérelte ki, a többiek nem oktathatnak ott. Így hirtelen medence nélkül maradt a négyszeres olimpiai bajnok, Darnyi Tamás úszóiskolája. A világbajnokság miatt ugyanis felújítják a Darnyiék által eddig használt Hajós Alfréd Sportuszodát és a Komjádit. Ők azt gondolták, hogy az Arénába mennek át, amíg a munkálatok tartanak, oda viszont nem mehetnek. 

Az ATV-nek nyilatkozó Darnyi szerint a medenceháború megoldásaként a sportért felelős Emmi azt ígérte, hogy a felújítási munkák időtartamára felhúznak egy mobil medencét. A frissen átadott Duna Aréna mellé. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.