Habony hitelezőjéhez került a Sláger FM reklámideje

Média
2017 március 08., 17:05

A Habony Árpád hitelezőjeként ismertté vált Tombor András által felvásárolt Atmedia és a Krskó Tibor HGY Investjének közös tulajdonában lévő RSH-hoz a Sláger FM reklámidejének értékesítése, írja a 24.hu. Az RSH Kft.-nek 51 százalékban tulajdonosa a Krskó Tibor tulajdonában álló HGY Invest Kft., míg a Tombor András nevére került Atmedia részesedése 49 százalék.

Tombor András tavaly decemberben szerezte meg az Atmedia Kft.-t. Ez a cég szállítja a hirdetőket többek között a közmédiának és az Andy Vajnához tartozó TV2-nek is. Valamint Tombor másik cégéhez tartozik a közszolgálati adókon túl legalább 60 regionális rádió is

Tombor az első Fidesz-kormányban Orbán Viktor biztonságpolitikai főtanácsadója volt, jelenleg az állami Tokaj Kereskedőház felügyelőbizottságának elnöke, tavaly októberig a Tokaj-Hegyalja Fejlesztési Tanács elnök is volt, és egy kockázati tőkével foglalkozó befektetési cég, a Morando résztulajdonosa. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.