Habony hitelezőjéhez került a Sláger FM reklámideje

2017 március 8., szerda 17:05
44

A Habony Árpád hitelezőjeként ismertté vált Tombor András által felvásárolt Atmedia és a Krskó Tibor HGY Investjének közös tulajdonában lévő RSH-hoz a Sláger FM reklámidejének értékesítése, írja a 24.hu. Az RSH Kft.-nek 51 százalékban tulajdonosa a Krskó Tibor tulajdonában álló HGY Invest Kft., míg a Tombor András nevére került Atmedia részesedése 49 százalék.

Tombor András tavaly decemberben szerezte meg az Atmedia Kft.-t. Ez a cég szállítja a hirdetőket többek között a közmédiának és az Andy Vajnához tartozó TV2-nek is. Valamint Tombor másik cégéhez tartozik a közszolgálati adókon túl legalább 60 regionális rádió is

Tombor az első Fidesz-kormányban Orbán Viktor biztonságpolitikai főtanácsadója volt, jelenleg az állami Tokaj Kereskedőház felügyelőbizottságának elnöke, tavaly októberig a Tokaj-Hegyalja Fejlesztési Tanács elnök is volt, és egy kockázati tőkével foglalkozó befektetési cég, a Morando résztulajdonosa. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt