A 27 éve a BKV-nál dolgozó Dankó Ilona lett az év jegyellenőre

közlekedés
2017 március 16., 16:13
comments 126

Az Év Jegyellenőre versenyen hat ellenőrt nevezett a BKK szakmai szempontok, például teljesítménymutatók alapján, és a hat jelöltre lehetett azután az interneten szavazni.

A szavazatok alapján pedig a huszonhét éve jegyellenőrként dolgozó Dankó Ilona lett a 2016-os év legjobb ellenőre. 

link Forrás

A csütörtöki átadón kiderült az is, hogy a felhasználók egy hét alatt több mint 365 ezerszer tekintették meg, és a megadott határidőig  több mint 5700-szor jelezték pozitív véleményüket az utazók. A legtöbb szavazatot – összesen 1710-et – Dankó Ilona kapta. 

A BKK az év ellenőrét 250 ezer forinttal, a további öt jelöltet pedig 50-50 ezer forinttal jutalmazta. A díjat Dabóczi Kálmán, a BKK vezérigazgatója adta át, aki elmondta, hogy valóban nehéz az ellenőri munka, azonban fontos, hogy sokan tudják, van szép oldala is ennek a feladatnak, majd kiemelte, hogy a lelkiismeretesen dolgozó ellenőrök miatt lesz kulturált és hatékony a közösségi közlekedés. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.